lördag 7 januari 2012

Fråga på!

Har ni några frågor ni funderar på angående ALLT i mitt liv så är det bara att fråga på. :-) Jag svarar så ärligt jag kan, sen beror det ju alltid på vad man får för fråga så tänk igenom noga! :-)

6 kommentarer:

  1. tycker det skulle va jätte roligt om man fick se lite mer bilder på dig, magen, familjen osv:)

    SvaraRadera
  2. var barnet planerat? mer bilder vill vi ha :)
    lycka till!

    SvaraRadera
  3. Vad har du för framtidsplaner?
    Vilket är ditt dröm jobb?
    Vart vill du bo i framtiden?
    Vill du skaffa fler tatueringar?

    SvaraRadera
  4. 1. Vem är din bästa vän? :)
    2. Du har alltid så snygg sminkning, skulle du inte kunna hjälpa oss som inte är lika duktiga och berätta lite hur du gör och vad du använder? :)
    3. Är graviditeten som du väntade dig? Är det något som du trodde du visste men som visade sig vara helt annorlunda?

    Annars vill jag bara säga att jag tror att du kommer bli en otroligt bra mamma. Att våga stå för sina åsikter är en bra egenskap tycker jag, inte minst som mamma.
    <3

    SvaraRadera
  5. Självklart finns det otroligt många frågor angående en graviditet när man själv inte har barn och är livrädd. Men det som återkommer just nu är en fundering angående samlivet. Det är en privat fråga jag vet, du bestämmer själv om och vad du vill svara på..men självklart förändras juh kroppens yttre, men hur blir det med lusten? Har hans lust till dej förändrats? Ni kanske inte "håller på" som mest nu när det är så kort tid kvar..men när börjar sexlusten avta? Jag förstår att livet med en kommande bebis i magen måste förändras..men är det tvunget att bli heldött?.. / från en tjej som också tycker sex är ganska viktigt

    SvaraRadera
  6. Kan du inte berätta om när du upptäckte att du var gravid, känslor och tankar, hur du berättade för din nära och kära och sådär? En kort liten berättelse. Skulle vara kul!

    SvaraRadera