fredag 1 mars 2013

Min lilla gos

Har nog inte skrivit speciellt mycket om Love på slutet men det har väl inte funnits något specifikt att skriva om, men det är ju ändå roligt att kolla tillbaka sen och bara läsa om vad man gjort en vanlig dag.

Han har iallafall fått 8 tänder, han är snabb som en liten räv när han kryper omkring. Han har ju inte börjat gå än, fortfarande för rädd, men så är det när man är lång och stor! ;-) Han är jätteduktig med klossar som ska stoppas i "rätt hål" och är väldigt pysslig av sig och koncentrerar sig Väldigt när han gör något "pyssel". Men han är riktigt vild också, tro inget annat! ;-) Ibland är det drygt som bara fan och man vill bara kasta ut ungen en vända men hans söthet och gohet överväger drygerierna för det mesta! :-) Annars tjatar, gapar och gnäller jag och det händer väl alltid någon gång per dag! ;-)

Ordet titta är det absolut bästa ordet som finns, det får man höra minst 20ggr om dagen och det är INTE någon överdrift! :-P

Nu efter att Tobbe lagt klart golvet i köket ska vi börja med hans rum på övervåningen också, det ser jag verkligen fram emot! =)

Det var nog allt jag hade att säga just nu, vi hörs! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar